En liten rapport från fredagsfikat på Bitcenter den 9 december 2011

Fredagsfikat på BIT-center har blivit en god tradition. Vi samlas kl 9:00 och då har Anita och Börje Dahlqvist redan kokat te och kaffe till oss morgontrötta. Normalt är det Birgitta Nilsson som fixar och håller ordning på oss.


Det är inget fast program förutom sista fredagen i månaden då Leif Öskog Katrineholms kommun kommer och har någon intressant föredragshållare. Nu gör Leif uppehåll till i januari (se i aktivitetskalendern).


Under tiden som vi ordnade våra smörgåsar med marmelad, ost och grönsaker samt drack vårt kaffe kom samtalet in på vårt Björkvik. Visst finns de resurser både naturen, aktiviteter, och personer. Men var finns dom? Hur får jag fatt i dom och hur kan jag kontakta någon. Max Koog som är relativt nyinflyttad saknade en karta i större format där vi kan "hänga upp" kunskapen. Många idéer flöt upp och nu vill vi göra något!


Så till nästa fredagsfika enades vi om att börja med en ritning över Klubbetorp och Sandviksområdet. På den vill vi skissa och diskutera hur vi vill och kan utveckla området. Kanske planarbetet i Katrineholm kan komma igång. Du som vill vara med är välkommen till BIT-center den 16 december som blir sista träffen detta år.


Du som inte kan komma kommer att få del av arbetet och kan påverka det senare på ett Stormöte under våren.


Ledord för fredagsfikat är:


Vi vill vi kan och vi skall ha kul i Björkvik.